Topplistor

EnTeskedHonung.se firar 100 inlägg

Det har nu gått 625 dagar sedan jag skrev mitt första inlägg här på EnTeskedHonung.se. Det hela började lite som ett skämt om att jag skulle starta en matblogg, då jag provade lite ovanligare saker i köket. Och jag trodde inte att jag faktiskt skulle fortsätta skriva så här länge. Men det har visat sig vara ganska kul att skriva, här ändå. Ibland blir det recept, och helst av sånt som jag odlat själv, eller med honung i. Men ibland så snöar jag in på någon växt, eller något solitärbi, och då skriver jag om dem. EnTeskedHonung.se blev alltså en blogg om trädgårdsodling, växter, mat, bin, biodling och honung. Nu, 1 år och 8,5 månader senare, så har det alltså blivit 100 inlägg.

Sedan jag drog igång EnTeskedHonung.se så har jag sålt min kolonistuga. Så alla grönsaker som nu odlas växer i trädgården här hemma. Eftersom jag flyttade från lägenheten i Helsingborg, ut på landet så kändes det onödigt att ha kvar stugan. Jag hade inte tid att ge den all den kärlek som den behövde.

När det kommer till hobbybiodlingen så hade jag, tillsammans med en vän, två bisamhällen, som båda gick förlorade tyvärr. Och nu, 100 inlägg senare, så har jag två egna samhällen som står här hemma på tomten. Det ena samhället mår bra. Det var en svärm som jag hämtade från ett träd i närheten. Men det andra är väldigt svagt, och jag tror inte att det överlever vintern tyvärr.

EnTeskedHonung.se finns nu också på sociala medier. Och för att inte missa alla superintressanta inlägg, så kan man följa bloggen på Facebook och/eller Instagram. Där meddelas det varje gång som det skrivs något nytt.

Topp 10 mest populära blogginläggen

Detta inlägg, som blir nummer 100 i ordningen, får innehålla en ny topplista. Så utan längre dröjsmål så har ni här de 10 mest lästa inläggen sedan starten av EnTeskedHonung.se till nu. Har ni läst alla?

  1. Enkelt att odla egna morotsfrön
  2. Hur gör man ett humlebo?
  3. Vitlökshonung
  4. Så gör jag min mjöd
  5. Bristfälliga massproducerade bihotell
  6. Dags att ändra mitt recept på mjöd
  7. Fakta om Honungsbin – del 2 – Bidrottningen
  8. Honungsfacelia
  9. Egen handkräm med bivax
  10. Fakta om Honungsbin – del 1